Fingerspitzengefühl

fles-biljet-muntenHeb je een biertje gewonnen met een vorige weddenschap dan beschik je meteen over de materialen om deze weddenschap uit te voeren. Je hebt namelijk een bierflesje nodig en een bankbiljet en een paar munten (die je ook nog hebt omdat je het vorige biertje hebt gewonnen).

Leg het bankbiljet op de mond van een open bierflesje en leg hier het stapeltje munten bovenop. Zorg dat het bankbiljet niet in het midden ingesloten is door het flesje en de munten, maar op ongeveer driekwart. Wed dat je het bankbiljet tussen de fles en de munten weg kan slaan met slechts één vinger zonder dat de munten op tafel vallen.

Als de weddenschap is aangenomen, dan lik je aan je vinger en sla je met je vinger op het uitstekende bankbiljet. Door het vocht zal het bankbiljet aan je vinger kleven en tussen de munten en het flesje worden weggetrokken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *