De munt onder de pet

petLeg een munt op tafel en leg er een pet over heen. Wed dat je de munt kunt omdraaien zonder de pet aan te raken. Als de weddenschap is aangenomen, sla je op de tafel en zeg je dat de munt is omgedraaid. Als ze de pet oppakken om te kijken, pak je de munt en draai je hem om. Weddenschap gewonnen.

Twee drankjes winnen met deze weddenschap? Gebruik dan de volgende variant. Zet je pet over het drankje van iemand anders en wed om een drankje dat je het drankje kan opdrinken zonder de pet aan te raken. Als de weddenschap is aangenomen ga je met je hoofd onder tafel en maak je drink geluiden. Als je klaar bent zeg je dat je het drankje hebt opgedronken. Als ze de pet optillen om te kijken, pak jij het drankje en drink je het op. Niet alleen heb je hun drankje opgedronken, ze moeten ook nog eens een drankje voor je kopen, want je hebt de weddenschap gewonnen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *