Munt in de fles

munt-in-flesBreek een cocktailprikker door midden, leg hem op de opening van een fles en leg daar boven op een muntje. Wed dat je het muntje in de fles kan krijgen zonder het muntje, de cocktailprikker of de fles aan te raken.

Het enige wat je hoeft te doen om deze weddenschap te winnen, is een druppeltje water op de cocktailprikker te laten vallen waar hij gebroken is. Als het hout het vocht opneemt, zullen de twee stukjes uit elkaar bewegen. Zorg er wel voor dat je de prikker niet helemaal door midden breekt, maar dat ze nog aan elkaar zitten.

This entry was posted in Bar bets and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>