Inkomen van een goochelaar tijdens de corona crisis

Het eerste wat tijdens de corona crisis werd stil gelegd, waren de grote evenementen. Als goochelaar voelde ik dat natuurlijk direct. De Wonen & Co beurs waar ik zou optreden voor het bedrijf Windows4U was al gaande, maar werd per direct stil gelegd. Dit was het eerste optreden dat dan ook werd afgezegd, en al snel kwamen de volgende afzegging via de mail binnen.

Op het moment van dit schrijven zijn grote maatregelen zoals de sluiting van horecagelegenheden nog zeker een maand van kracht en evenementen waar een vergunning voor nodig is, staan zelfs nog minimaal 2 maanden stil. Dat betekent in totaal in elk geval drie maanden lang geen optredens en dus geen inkomen. Maar wel genoeg tijd om aan nieuwe trucs te werken, en misschien toch wat geld te verkrijgen zoals je in onderstaand filmpje kunt zien.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *