WC-rol weddenschap

wc-rolHeb je wel eens de pech gehad dat je op de wc zat en er zat geen papier meer op de rol? Daar heb ik geen oplossing voor, maar ik heb wel een mooie weddenschap met de lege rol voor je.

Laat je vrienden proberen om de wc-rol te laten vallen zodat hij rechtop staand eindigt. Laat zien dat dit moeilijk is door de rol verticaal een centimeter of 20 boven de tafel te houden en de rol te laten vallen. Bij het landen zal de rol omvallen en op zijn kant eindigen.

Nadat zij het hebben opgegeven wed jij dat je het wel kan. Als de weddenschap is aangenomen, dan hou je de rol niet verticaal maar horizontaal boven de tafel en laat hem op zijn zijkant vallen. De rol zal omhoog stuiteren en rechtop landen en zo blijven staan.

2 thoughts on “WC-rol weddenschap

    • Meer oefenen zodat je de juiste hoogte weet waarvan je de rol moet laten vallen (is ook weer per rol anders) en anders geef je jezelf drie pogingen, dan moet het zeker lukken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *