Drugs en hoeren

Toen ik in 2004 vijf weken in Las Vegas was, verbleef ik in een appartementencomplex met de naam Budget Suites. Zoals de naam aangeeft, was dat lekker goedkoop en dat kwam mij goed uit. Ik wist toen nog niet dat dat ook betekende dat er waarschijnlijk mensen woonden waar je misschien geen contact mee wil. Maar goed, zoals uit de rest van dit verhaal zal blijken was ik in die tijd wat naïef.

De eerste middag dat ik op het complex rondliep werd ik aangesproken door een vriendelijke enthousiaste vrouw die me van alles vroeg en blij leek te zijn dat ik er was. Wat een warm welkom dacht ik nog. Ze zag er wel wat mager uit. Later die middag werd ik op mijn kamer gebeld door dezelfde vrouw. Ze was nog steeds vriendelijk en vroeg of ik het goed vond als ze wat kwam drinken. Altijd leuk om mensen beter te leren kennen dus waarom niet?

Eenmaal in mijn kamer aangekomen duurde het niet lang voor ze vroeg of ik haar $10 wilde geven zodat ze wat eten kon kopen. Ze bood zelfs aan om me als tegenprestatie oraal te bevredigen. Dat had ik niet zien aankomen (had ik al gezegd dat ik wat naïef was?). Omdat ik de beroerdste niet was, liet ik weten dat dat niet nodig was, maar dat ik het geen probleem vond om even een broodje voor haar te smeren als ze zo’n honger had.

Na het broodje voor haar gesmeerd te hebben duurde het niet lang voor ze er weer vandoor ging. Zonder een hap van haar broodje te hebben genomen. Zo’n honger had ze dus blijkbaar helemaal niet. De resterende vijf weken op het complex ben ik ook niet meer door haar aangesproken.

De eerste dagen werd ik ook regelmatig aangesproken door verschillende jonge mannen met de vraag: “Do you like to party.” Nou, ik had wel zin in een feestje. Dus na een vrolijk “Sure!” van mijn kant kon ik kiezen welke drugs ik het liefst wilde. Ook dat had ik niet zien aankomen. Nu ben ik niet zo van de drugs, dus nadat ik de jongeman hoop op een mooie deal had gegeven moest ik hem toch teleurstellen.

Blijkbaar ging het verhaal van de naïeve Hollander die niet aan drugs doet snel de ronde op het appartementencomplex, want hoewel ik er vijf weken was ben ik na die drie dagen nooit meer uitgenodigd voor een feestje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *