Op de krant

Deze weddenschap kun je mooi als vervolg op deze weddenschap gebruiken: Op één been. Nadat je hebt laten zien dat zij niet eens op één been kunnen staan wed je dat iemand je niet van een stuk krant af kan duwen als jullie er beiden op staan zonder dat hij ook van de krant af moet, zelfs niet als jij op één been gaat staan.

Het geheim van deze weddenschap is zo dat je hem maar één keer kan doen, dus zorg dat je goede weddenschappen sluit. Heb je goede weddenschappen gesloten dan ga je als volgt te werk. Leg een krant in een deuropening, zo dat één helft aan de ene kant van de dorpel ligt en de andere helft aan de andere kant. Zet je vriend in de ene kamer, sluit de deur, laat hem op de krant gaan staan en ga zelf ook op de krant staan. Om je er vanaf te kunnen duwen moet hij van de krant af om de deur te openen en bij jou te kunnen.

Heb je deze weddenschap uitgeprobeerd? Deel je ervaring dan hieronder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *