Op-één-been

Heb je vrienden die graag opscheppen over hoeveel drank ze wel niet op kunnen? Dan is deze weddenschap een goede manier om hen de drankjes te laten betalen.

Als de betreffende vriend weer eens opschept, zeg dan dat hij helemaal niet veel drank op kan en dat je zelfs durft te wedden dat hij na één biertje al niet meer op één been kan staan. Als hij er al één op heeft, kun je meteen beginnen.
Zet hem met zijn rechterschouder tegen de muur en zorg dat zijn rechterbeen ook tegen de muur staat. Laat hem nu zijn linkerbeen optillen. Omdat zijn zwaartepunt verder van de muur af zit dan zijn rechterbeen, zal hij naar links vallen.
Makkelijk verdiend biertje!

Deze weddenschap met succes toegepast? Deel het hieronder.

Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *