De man met de $100.000 borsten

Het begon met een onschuldig spelletje backgammon. Spelen voor $300 per punt lijkt niet onschuldig, maar voor Brian Zembic en JoBo was het dat. JoBo speelde normaal gesproken om veel grotere bedragen en Brian stond er om bekend dat hij de gekste weddenschappen om veel geld aanging. Op de één of andere manier kwam het gesprek op borstvergrotingen en JoBo meldde dat hij het maar raar vond dat vrouwen dat zichzelf aandeden. Brian vond het niet zo gek. Maggie, een gezamenlijke vriend, leek er redelijk blij mee.
“Wat zou jij er van vinden als je er de hele dag mee rond moest lopen?” vroeg JoBo. Brian moest lachen. “Weet je wat”, zei JoBo, “ik geef je $100.000 als jij implantaten neemt.” Er werd afgesproken dat Brian het geld alleen zou krijgen als hij de implantaten een jaar zou houden.

In de maanden die volgden maakten ze grappen over hun weddenschap elke keer als ze iemand met implantaten zagen. Het leek er niet meer van te komen tot JoBo Brian aanraadt om bepaalde aandelen te kopen. Terwijl Brian dit doet, verkoopt JoBo als een gek zijn aandelen, waardoor Brian een flinke som geld verliest. Als wraak besluit Brian de weddenschap daadwerkelijk aan te nemen, maar JoBo zegt dat hij te lang heeft gewacht.

Zoals zo vaak als gokkers een onenigheid hebben over een weddenschap vragen ze een groepje bevriende gokkers om de zaak te bekijken en een uitspraak te doen. De groep besluit dat de weddenschap nog geldig is en Brian kan op weg naar de plastisch chirurg.

De eerste twee weken na de operatie blijft Brian in bed. Hij durft nauwelijks te kijken, maar elke keer als hij kijkt moet hij lachen: “Ik heb tieten!”. Als JoBo het nieuws hoort is hij geschokt. Hij biedt Brian $50.000 om ze er weer uit te halen. Brian weigert en zegt die $100.000 binnen te gaan slepen. “Dan wil ik wel waard voor mijn geld,” zegt Jobo, “kom naar de club.”
Op de club zijn de reacties verschillend. Sommige mannen durven niet te kijken, andere kunnen er geen genoeg van krijgen. JoBo moet er zo hard om lachen dat hij bijna stikt. “Het is het elke cent waard als je deze een jaar houdt”, lacht hij.

De eerste weken houdt Brian zijn borsten angstvallig verborgen. Met wijde truien lukt het prima. Al gauw komt hij er echter achter dat vrouwen zijn borsten wel interessant vinden. Veel vrouwen blijken nieuwsgierig naar hoe het is om seks te hebben met een man met borsten. “Ik had het al niet slecht, maar sinds ik borsten heb, heb ik nog meer seks”, aldus Brian.

De deadline van een jaar naderde gestaag, Brian ontving zijn geld, maar na 18 maanden had hij zijn borsten nog steeds niet weg laten halen. Hij verkocht de filmrechten voor zijn verhaal en elk jaar werd hem gezegd dat het goed voor de promotie zou zijn als hij zijn borsten nog zou hebben als de film er uiteindelijk kwam. En dus hield hij zijn borsten.

Bron: The Man With The $100,000 breasts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *